Dennis Nem Komisz

Dennis vagyok, bemutatkoznék

Dennis vagyok

2007. szeptemberében láttam meg a napvilágot. Nagyon szuper otthonom van, panelban lakunk Budapesten a kis (bár egyre bővülő) családommal, de van egy hétvégi házunk Sukorón egy hatalmas kerttel amit direkt nekem találtak ki. Jártam fiatalon egyetemre, kollégiumban laktam. Nagyon sokat utaztunk már akkor is, minden hétvégén összesen 400-450 km-t. Többnyire busszal, de volt hogy vonattal. Szeretek utazni mert azt jelenti megyünk valahova, valami új és felfedezni való helyre.

Hobbim: labda utáni szaladgálás, az ugrálás, ásás (amennyire van rá lehetőségem) és persze a csajozás. Igazi barátnőm még sosem volt, de nem rajtunk múlott hanem a gazdikon. Imádok továbbá kirándulni, mindenféle terepen magabiztosan mozgok.

Kedvenc ételem: minden! De komolyan. Kísérleteztek mindennel hogy mit nem eszek meg, mert kölyökkoromban rengeteg cipőt és cipőállványt elfogyasztottam. Sőt, egyszer még áram alatt lévő kábelből is ettem vagy 10 centit. Végül annyiban megállapodtunk, hogy imádom a csípős ételeket (wasabi, chili), viszont a mentolt az utálom!

Kedvenc italom: a víz, bár... minden folyadék ízlik nekem. Például a sör. Vagy a csokilikőr. Persze ilyesmit nem ihatok csupán pár cseppet kóstoltam meg, de úgy innék még...

Sport: flyballoztam és agilityztem hobbiszinten pár éven keresztül, de sajnos ez abbamaradt a gazdik munkája és egyéni tevékenységei miatt. Kár. Ha elengednének egyedül utazni, felügyelet nélkül is járnék edzésekre.

Íme egy kis összefoglaló rólam, fajtájának egyedüli tagjaként, ilyen vagyok:

Íme a hangom, vagyis egy szép dal amit elénekelek nektek: