Dennis Nem Komisz

Gyermekkorom

Édes pici kölyökkutya / Az első lépések (2007. szeptember 3.)

2007. szeptember harmadikán láttam meg a napvilágot. Nagyon kicsi voltam és nagyon cuki. Anyukám fajta tiszta drótszőrű foxterrier, apukám pedig egy casanova beagle, aki átszökött édesanyámhoz és a nagy szerelem hevében megfogantunk mi, 7 testvérkémmel együtt Salgótarjánban. ha szemfüles vagy felismered melyik vagyok én a jellegzetes fejfoltomról és a lecsúszott bokazoknimról. :) Csak nekem van ilyenem és az is csak a jobb mellső lábamon. ^^


Onnan hozott fel Budapestre egy kedves lány akinél megszülettünk és úgy adott át jelenlegi gazdáimnak, hogy én vagyok a "csendesen mélázó" az alomban. Látszatra ez valóban így is volt, Bús, melankólikus ábrázatommal és visszahúzódó természetemmel tényleg ezt tükröztem. Mindaddig amíg az állatorvos bácsi ki nem hajtotta belőlem azt a rengeteg férget ami a pocimat nyomta. Miután ez megtörtént, Csendesen Mélázó-ból átváltoztam Dennis a Komisszá!

Ezután történtek az izgis sztorik arról, hogy mi mindent ettem meg, de hagyjuk is.Lehet, hogy igaz sem volt. ;) Az első képen az egyik kisgazdim van mellette a lány aki felhozott Budapestre, épp búcsút veszünk egymástól.


Megérkeztem új otthonomba (2007. október)

Végül megérkeztem végleges otthonomba, ahol a családfőként számon tartott édesanya születésnapi ajándéka lettem! Megtudtam, hogy az elődöm már nagyon idős volt, 16,5 éves korában hagyta itt a családot kutya nélkül. És mivel ahol már élt egyszer kutya ott nem élhetnek nélküle, én lettem a következő generáció nagykövete!

Hatalmas meglepetés volt az érkezésem, mutatok egy videót is a meghatottság pillanatairól. :)Növekedésnek indultam (2007. november)

Aztán elkezdtem cseperedni, sokat aludtam és sokat játszottam.


Legjobb barátom

Legjobb barátom a "bátyám" lett, Szikra a macska. Nagyon sok mindent tőle tanultam el, gyakran aludtunk együtt egy tenyérnyi napfolton összebújva. :)

Megváltozott az alakom (2007. december)

Nagyon megnyúltak a lábaim, olyan lettem mint egy nyuszi vagy mint egy kis kenguru, de leginkább mint egy csikó. :) Ez segített hogy gyorsan tudjak futni és nagyokat tudjak ugrani!
Keszthelyre utazom (2008. január)

Megkezdődött az egyetemi időszak, így 2008. januárjától rendszeresen laktam először albérletben (majd később kollégiumban) és gazdimmal együtt jártam okosodni az egyetemre.


Befejeztem a fogváltást és kamaszodom (2008. március)

Mindent megrágtam, de szó szerint mindent. Hiába próbáltak gazdijaim mindenféle játékkal lekenyerezni, csak nagy sokára szoktam le a cipőkről és papucsokról. Ki kellett próbálnom az új fogaimat na!


Újra az egyetemen! (2008. május)

Ismét átvedlettem kiskutyából egyetemistává. Megismerkedtem a nagyobb nyílt vízzel, avagy a Balatonnal. Rájöttem, hogy szeretem! Meg mindenféle vizet szeretek, úszni, pancsolni, az iszapban fetrengeni valami isteni!