Dennis Nem Komisz

Híres lettem!

Kalandjaimat és ismeretségeimet tudod itt áttekinteni! :) Nézd meg kikkel találkoztam!

Radio1 szereplés (2011.02.11.)

Felkértek minket, hogy szerepeljünk a Radio1 akkori reggeli műsorában, a Kukoriban, annak is a "Sztárállat Gála 2011" című epizódjában. :) 2. helyezést értünk el, ami nagyon nem rossz eredmény. :) A nevemet ugyan elírták az oklevélen, de én ettől függetlenül büszke vagyok rá!


Itt hallgathatod meg a promot ami az adást megelőző napokban volt hallható:


Itt van a csak az engem érintő interjú összevágva:


Itt hallgathatod meg a teljes műsort a többi gazdi interjúival együtt:
Animeconon jártam! (2009.augusztus 21-23.)

A látszattal ellentétben több animeconon is jártam már. Elég sokszor ninjakutya jelmezben jelentem meg, jó sokan jöttek oda fotózkodni velem. :) Találkoztam a Naruto Shippuuden anime híres karakterével aki megtanított nekem egy két kézjelet. :)
Harcoltam Wolverine ellen, és akármilyen ügyes is vagyok, sajnos kikaptam. ^^ De ne aggódjatok, semmi bajom nem esett!

Ezen a képen pedig aktuális testőrömmel vagyok látható :D


Találkoztam a TheVR-al (2017.04.08.)

Nagyon kedvelem a youtubereket, elsősorban a TheVr-os srácokat, Nessajt és nagy példaképemet Pamkutyát, de ezeddig csak a TheVR-al tudtam élőben személyesen találkozni. Lakótársam Sheldon már találkozott Nessajjal a születésnapja előtt, remélem én is hamarosan pótolhatok majd. ^^

Kimentem a Városligeti Minicitta futásra és végigszurkoltam. Utána persze nem maradhatott el egy kis simi, ölelés és a közös kép sem!
A nagy találkozást követően elküldtem a fiúknak az aláírásommal díszített közös képünket! Ha már nekem van aláírásom tőlük akkor nekik is legyen tőlem. Nézzétek mennyire örült Pisti élő adásban amikor megmutatta ország-világnak! :)

Találkoztam a TheVR-al és Nessajjal! (2018.05.05.)

Elmentünk a Dunai Regattára gazdijaimmal és képzeljétek el, végre Nessajjal is találkoztam! :) Készült rólunk közös kép is. Nagyon jól éreztem magam, kaptam egy napszemcsit és békésen hűsöltünk az árnyékban. Megismerkedtem Perdivel a westie-vel is. ^^

Legismertebb videóim


Legismertebb képeim