Dennis Nem Komisz

Életem képekben

Létezik-e nálam boldogabb, mosolygósabb kutya a világon? :)

Mentorom és bátyám: Szikra

Onnantól, hogy megérkeztem végleges otthonomba a ház akkori ura, a Szikra névre hallgató exkandúr vett pártfogásába. Mint később megtudtam őtt a korábbi kutyus nevelte fel, így volt némi fogalma arról, hogyan is kell egy kutyának festenie. Így nevelt végül belőlem egy stramm "cicakutyát", akinek bár voltak kutyás megnyílvánulásai mint a házőzés, azért nagyrészt mégis macskásra sikeredett. Imádtunk együtt egy tenyényi besütő napfolton feküdni, álmosan odafúrni magunkat a gazdi ölébe egy kis simogatásért, vagy éppen ha úgy tartotta kedvünk akkor nyávogva odébbállni. Nem viccelek. Macskákéra hajazó mentalitással nőttem fel. Miatta kezdtem el tisztelni a macskákat és soha nem jutott eszembe, hogy ellenségek is lehetünk. Az idegen macskáknak is megadom a tiszteletet ha találkozunk.

Sajnos pár éve már hogy bátyám Szikra itthagyott minket, matuzsálem kort megélve a végelgyengülés vitte el. Utolsó óráit is egymás közelében töltöttük el mielőtt végleg elaludt volna. Aludj jól testvér a nagy forró égi radiátoron, mindig emlékezni fogunk rád.

A róla szóló további leírást és képeket itt tudod megnézni:


Lakótársam: Sheldon

Sheldon nem túl rég került hozzánk. Ekkora egeret még életemben nem láttam! Na jó, csak viccelek, bár egészszaga van, ő igazából egy patkány. Egérméretűként érkezett hozzánk és már szinte aznap elkezdődött barátságunk. Szikra hiányát senki nem pótolhatja de ez a mókás kis jószág képes felvenni a versenyt velem falánkságban. Ha sikerül egy falat ételt megszereznie azt az élete árán is védelmezi hatalmas csipogások közepette. Gyakran együtt utazunk hármasban (gazdim, Sheldon és jómagam), például a "telekre" ahol egy hétvégi ház és egy hatalmas kert vár minket. Sheldon csak pórázon tart velünk, de iszonyú ügyesen mászik fára! Nagyon jól tud úszni, ezt múltkor együtt ki is próbáltuk a medencémben. Szóval van bennünk közös.

A róla szóló további leírást és képeket itt tudod megnézni:


És végül a teljesség igénye nélkül néhány jól sikerült kép rólam:

Ugye meséltem már a napozás-mániámról? ;)


Minden szülinapomat megünnepeljük. Ezt a sok rágcsát épp a 7.-re kaptam!


Boldog Mikulást!


Boldog Húsvétot!


Voltunk kutyakiállításon és kaptam szuvenírt!!!


Mondtam már, hogy szeretek beöltözni? :)


A Kossuth tér felújítása után kimentem én is megnézni


Pákozdon még vadászati múzeumban is jártam. Szóval az őseim ezekkel a lényekkel harcoltak?


Rövid időre még masiniszta is lettem!


Mindenhová feljutok!


Így festenék milliomosként!


Ezzel járok kirándulni és/vagy a gazdi munkahelyére :P


És végül de nem utolsó sorban pár jó portré rólam ^^


Saját tűzoltó autóm van! Vagy rólam nevezték el?