TMG Channel

TMG CHANNEL

Sziasztok, Vio vagyok! ^^

Time Management Games, vagyis időgazdálkodós játékok. Nagyrészt ilyen típusú tartalmak találhatók ezen az oldalamon, de akadnak másfélék is. Ha szeretsz játékokkal kikapcsolódni, itt a helyed.

Mostanság nagyon népszerűek az online multiplayer vagy az otthon egyedül is játszható lövöldözős akció és horrorjátékok valamint a rage game-ek. Ám ezekre időt kell szánni ha teljesíteni akarunk egy küldetést, végig szeretnénk vinni egy pályát. Mi van akkor ha ezekre nincs időnk a munka mellett, vagy magas gépigényük miatt nem is futnak a gépünkön? Ilyenkor tudom ajánlani a logikai játékokat! Én ezeket szeretném bemutatni saját végigjátszásaim formájában. Elsősorban időgazdálkodós (time management) játékokkal de alapvetően logikára és gondolkodást serkentő feladatokra épülő játékokkal foglalkozom.
- Nem ismered ezeket a játékokat?

- Ismered de még nem merted elkezdeni?
- Elkezdted de elakadtál valahol és nem tudod folytatni?
- Végigvitted de nem sikerült minden feladatot maradéktalanul teljesíteni?

AKKOR ITT A HELYED!

Maradj velem, iratkozz fel a csatornámra és fedezzük fel együtt ezen rövid pályákból álló, de nem kevésbé izgalmas játékokat! :) Amikor csak lehetőségem van, a legnehezebb (Hard) fokozaton játszom végig őket, így neked mindenképpen csak könnyebb dolgod lehet ha engem követsz.
Ha a képekre kattintasz átugorhatsz az adott játék végigjátszás listájára.És ahogy mondani szoktam: "Viszont lejátszásra!" :)

Elérhetőség: timemanagementgameschannel.gmail.com

Iratkozz fel: