TMG Channel

Point and click games - klikkelös játékok

Valiant Hearts

Megtörtént eseteket feldolgozó történelmi kalandjáték. Elég szomorú hangvételű. Az infó a steam oldaláról származik: Négy összefonódó sors és egy bukásra ítélt szerelem története egy háború dúlta világban.
Vesd bele magad egy képregényeket idéző, animált 2D kalandba, amely a felfedezést és az akciót fejtörőkkel vegyíti!
A lövészárkok között tévelyegve öltsd magadra a négy összefonódó sorsú idegen szerepét, éld át a háború korszakának eseményeit, és segíts egy fiatal német katonának megtalálni a szerelmét!
Bízz hűséges, négylábú társadban, küldd be őt a szögesdrótból készített akadályok és gránáttölcsérek dzsungelébe, hogy a segítségével fejtörőket oldhass meg vagy elkerülhesd az ellenséget. Bízd rá magad nyugodtan: ez a kutya lesz a legjobb barátod!

Gomo

Meddig mész el, hogy megmentsd a legjobb barátod?
Gomo számára rendkívül egyszerű a válasz: A világ végéig, sőt ha kell még annál is tovább.Kísérd el útján a bizarr kétdimenziós tájakon ebben az álomszerű Point&click kalandban!
Gomo és kutyája Dingo háborítatlanul élnek egy messzi, eldugott völgyben, de a tündérmesébe illő völgyben a béke szörnyű véget ér: egy ismeretlen földönkívüli erő elragadja Gomo kutyáját. Szeretett társáért cserébe, Gomonak egy ritka kristályt kell megszereznie az idegennek. A kristály egy jól védett földalatti bányában rejtőzik, nem lesz egyszerű megszerezni! Azonban nincs más lehetőség, meg kell tenni amit az idegen kér...
Segítesz Gomonak? Akkor készülj fel a rejtvényekkel teli szürreális utazásra.

Puzzle Agent

A Puzzle Agent, avagy teljes címén a Nelson Tethers: Puzzle Agent című játékban a havas és hideg Minnesota államában található Scoggins településre utazunk, ahol feladatunk lesz kideríteni, hogy mi okból zárták be a radírgumit gyártó üzemet (még a Fehér Házat is ők látták el radírral). Az FBI azért választott minket (Nelson Tethers) erre a feladatra, mivel mi vagyunk a szervezet hivatalos rejtvényszakértője, valamint az okból, mert az összes többi ügynök kudarcot vallott. Állításuk szerint a rejtvények túlságosan nehezek voltak. Nelsont, azaz minket, azonban ez nem tántoríthat el a feladattól.

Puzzle Agent 2

Az előző részben Nelson megoldotta élete legnagyobb ügyét, de valamiért mégsem elégedett magával. A radírgyár újra működik, de a gyár munkafelügyelője még mindig nem került elő. Az FBI lezárta az ügyet, és Nelsonnak nem tetszik a dolog. Vajon mit akarnak a szőnyeg alá söpreni? Nelson úgy dönt, hogy a szabadsága alatt visszatér a városba és utána néz egy-két dolognak. A városka lakói azonban nem látják őt szívesen, ráadásul ottlétekor újabb rejtélyes dolgok kerülnek felszínre.

_

_

_

_